اخبار و رویدادها: انتصاب مهندس خلیل کلائی به سمت مدیر امور فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه

یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱- ۱۲:۳۸:۰۵

انتصاب مهندس خلیل کلائی  به سمت مدیر امور فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه

مهندس خلیل کلائی رئيس گروه فناوری اطلاعات و خدمات رايانه ای دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان مدیر امور فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه منصوب گردید.

احتراماً؛ با عنایت به بند «الف» ماده «17» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیشنهاد معاون محترم پژوهشی و فناوری به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مدیر امور فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و با هماهنگی معاون محترم پژوهشی و فناوری به انجام رسانید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفكری با همكاران محترم آن مركز در انجام امور موفق و منشاء خیر و خدمات شایسته باشید.

و ایشان همچنین طی حکمی از دکتراسماعیل طحانیان در مدت تصدی مدیر امور فناوری اطلاعات، ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه  تشكر و قدردانی نمود.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #مدیر امور فناوری اطلاعات #ارتباطات و خدمات رایانه ای دانشگاه ...2