اخبار و رویدادها: برگزاري رويداد فناورانه كشاورزي و منابع طبعي - مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي سمنان - شاهرود

شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱- ۰۹:۵۱:۵۲

قابل توجه دانشجویان گرامی و همکاران عزیز

احتراماً به اطلاع می رساند مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) در نظر دارد نخستین رویداد استانی فناورانه کشاورزی و منابع طبیعی در مسیر دانش بنیان را در راستای تحقق شعار سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، با هدف شناسایی، استقرار، توسعه و تکمیل زیست بوم فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان با هدف مشارکت حداکثری نخبگان، فناوران، نوآوران، متخصصین و دانشجویان، در تاریخ 13 اسفند ماه سال جاری در سطح استان برگزار نماید. لذا علاقه مندان و متقاضیان می توانند جهت دریافت فرم به آدرس http://shahrood.areeo.ac.ir مراجعه فرمایند.

با تقدیم احترام