اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشکده مهندسی مکانیک

دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشکده مهندسی مکانیک
یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۱- ۰۸:۵۰:۵۳

دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشکده مهندسی مکانیک

حمید آریس دانشجوی دكتری رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی (دینامیک-کنترل-ارتعاشات) با كسب درجه عالی از رساله دكتری خود دفاع نمود.

حمید آریس دانشجوی دكتری رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی (دینامیک-کنترل-ارتعاشات) در روز  دوشنبه  مورخ 1401/11/17از رساله خود تحت عنوان " تحلیل ارتعاشات غیرخطی و آنالیز رزونانسی پوسته‌های مخروطی مدرج تابعی تقویت­ شده تحت تحریک عرضی هارمونیک " به راهنمایی آقای دکتر حبیب احمدی عضو هیات علمی گروه طراحی کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک دفاع نمود.

داور خارجی این رساله آقای دکتر حمید معین فرد (دانشگاه فردوسی مشهد) و داوران داخلی نیز آقایان دکتر حمیدرضا ایپکچی و دکتر علیرضا شاطرزاده بودند و آقای دکتر واردی کولائی نیز به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی در جلسه دفاع حاضر بودند.

لازم به ذكر است 5 مقاله ISI  (پذیرش شده در مجلات معتبر بین المللی) از جمله دستاورد های پژوهش فوق می باشد.

دانشکده مهندسی مکانیک ضمن تبریک به آقای حمید آریس و آقای دکتر حبیب احمدی، آرزوی موفقیت های بیشتر برای این عزیزان دارد.

در ادامه بخشی از چکیده رساله، نوآوری های آن و لیست مقالات پذیرش شده ارائه می گردد.

بخشی از چکیده رساله:

سازه­ های جدار نازک در شاخه­های مختلف مکانیک، عمران، هوافضا، شیمی و ... کاربرد دارند. شناخت خواص دینامیکی سازه­ های پوسته ­ای از مسائل مورد توجه طراحان می ­باشد و یکی از مهم‌ترین انواع پوسته­ ها، پوسته‌ های مخروطی است که کاربرد فراوانی در صنعت و بسیاری از شاخه ­های مهندسی دارد. این پوسته‌ها در راکت‌ها، موشک‌ها، تجهیزات فضایی و زیر دریایی، نیروگاه‌ها، اتصالات خطوط انتقال نفت و گاز استفاده می‌شوند. یکی از راه­های افزایش نسبت استحکام به وزن، در چنین سازه­ هایی، استفاده از تقویت ­کنندهها می ­باشد. ورق‌ها و پوسته ­های تقویت ­شده به‌طور گسترده در بدنه و عرشه کشتی­ ها، پل ­ها، تجهیزات زمینی و فضایی و ساختمان­ها و ... استفاده می­ شود. لذا با توجه به اهمیت کاربرد این گونه سازه‌ها، در این رساله تحلیل ارتعاشات غیرخطی و تحلیل رزونانس پوسته‌های مخروطی مدرج تابعی تقویت‌شده تحت تحریک عرضی هارمونیک بررسی می‌شود.

نوآوری‌های رساله:

استخراج معادلات غیرخطی حاکم بر سیستم تقویت­شده بر اساس تئوری پوسته دانل و تئوری تغییر شکل برشی مرتبه بالا

حل نیمه تحلیلی و انجام آنالیزهای رزونانس اولیه، ثانویه و ترکیبی تحت بارگذاری هارمونیک

حل نیمه تحلیلی ارتعاشات غیرخطی با اضافه شدن اثر دوران

آنالیزهای رزونانس اولیه، ثانویه و ترکیبی تحت بارگذاری هارمونیک برای پوسته دوار

استخراج معادلات غیرخطی حاکم بر پوسته مخروطی ناقص دوار تقویت­شده بر اساس تئوری تغییر شکل برشی مرتبه بالا

مقالات مستخرج از رساله:

Aris, Hamid, and Habib Ahmadi. "Nonlinear vibration analysis of FGM truncated conical shells subjected to harmonic excitation in thermal environment." Mechanics Research Communications (2020).

Aris, Hamid, and Habib Ahmadi. "Combination resonance analysis of imperfect functionally graded conical shell resting on nonlinear viscoelastic foundation in thermal environment under multi-excitation." Journal of Vibration and Control (2021).

Aris, Hamid, and Habib Ahmadi. "Nonlinear forced vibration and resonance analysis of rotating stiffened FGM truncated conical shells in a thermal environment." Mechanics baxsed Design of Structures and Machines (2021):1-25.

Aris, Hamid, and Habib Ahmadi. "Using the higher-order shear deformation theory to analyze the free vibration of stiffened rotating FGM conical shells in a thermal environment." Thin-Walled Structures (2023).

Aris, Hamid, and Habib Ahmadi. "Superharmonic and subharmonic vibration resonances of rotating stiffened FGM truncated conical shells." Structural Engineering and Mechanics (2023)

نظرات قبلی (1)