اخبار و رویدادها: برگزاری کنکور دی ماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کنکور دی ماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۱- ۱۰:۵۱:۲۸

برگزاری کنکور دی ماه  همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

کنکور کارشناسی به عنوان بزرگترین رقابت علمی سال همزمان با سراسر کشور در 5 حوزه امتحانی در این دانشگاه برگزار شد و پرونده آن در غروب جمعه 30 دی ماه جاری بسته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کنکور کارشناسی به عنوان بزرگترین رقابت علمی سال  همزمان با سراسر کشور در 5 حوزه امتحانی در این دانشگاه برگزار شد و پرونده آن در غروب جمعه30 دی ماه جاری بسته شد.

در آزمون کارشناسی امسال در مجموع سه هزار و 623 داوطلب در مدت دو روز با 5 گروه آزمایشی در 5 حوزه امتحانی این دانشگاه برای کسب صندلی دانشگاه ها با یکدیگر رقابت کردند.

تعداد شرکت کنندگان به تفکیک گروه های آزمایشی

صبح پنج شنبه 29 دی ماه جاری 950 داوطلب دختر و 566  داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم تجربی، عصر  پنجشنبه تعداد 155 داوطلب دختر و 88  داوطلب پسر در گروه آزمایشی زبان های خارجی و صبح جمعه 30 دی ماه جاری  تعداد 169 داوطلب دختر و 351 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، و همچنین  تعداد 699 داوطلب دختر و 451 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم انسانی و عصر جمعه تعداد 146داوطلب دختر و 48 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم تجربی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

کنکور دی ماه 1401 با حضور تعدادی از مسئولین شهری، استانی و همچنین بازرسین و با همکاری بخش های مختلف از جمله فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر و کلیه همکاران دانشگاه در بخش های روابط عمومی، حراست، امور اداری، اداره نقلیه، اداره امور خدمات و... بسته شد.

IMG_0042IMG_0053IMG_0070IMG_0083

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #کنکور دی ماه1401...2