اخبار و رویدادها: از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ 2 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شدند

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱- ۱۲:۰۵:۰۴

از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛  2 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شدند

از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با اهدای لوح سپاس، تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، وزارت علوم تحقيقات و فناوري همزمان با برگزاري مراسم بزرگداشت هفته پژوهش از دو عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتی شاهرود با اهدای لوح تقدیر کرد.

دكتر حميد آقاجاني عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي معدن و دكتر سيد وحيد حسيني عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي مكانيك به عنوان هيئت علمي برتر دانشگاه در حوزه همكاري با جامعه و صنعت در سال 1401 از سوی وزارت علوم تجلیل شدند.

همچنین در این مراسم و از سوی وزارت علوم وجيه اله جعفري رئیس سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع مدني ايران به عنوان همكار اجرايي و صنعتي برتر دانشگاه صنعتي شاهرود در سال 1401، با اعطاي لوح سپاس تقدير به عمل آورد.