اخبار و رویدادها: حداكثر مهلت دفاع از پايان نامه كارشناسي ارشد و پروپزال و رساله دكتري در ترم جاری

شنبه ۳ دی ۱۴۰۱- ۱۰:۳۳:۲۵

حداكثر مهلت دفاع از پايان نامه كارشناسي ارشد و پروپزال و رساله دكتري در نیمسال اول 402-401

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، اساتید و کارشناسان آموزشی محترم

احتراماً، به استحضار مي رساند، طبق مصوبه شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه ، حداكثر مهلت دفاع از پايان نامه كارشناسي ارشد و پروپزال دكتري در ترم جاري، روز چهارشنبه مورخ 1401/11/12 و دفاع از رساله دكتري روز يكشنبه مورخ 1401/11/30 مي باشد. لذا مقتضي است اساتيد راهنما ، دانشجويان تحصيلات تكميلي و كارشناسان  آموزشي  به گونه ای جلسات دفاع را برنامه ريزي نمایند كه بازه 14 روزه ارايه درخواست تا تاريخ دفاع رعايت گردد. در ضمن به دليل مشکلات پيش آمده هنگام برگزاري دفاع ها در روز پنجشنبه (تعطيلي رسمي دانشگاه) در ترم هاي قبل لطفا از برنامه ريزي دفاع در روز پنجشنبه خودداري گردد.