اخبار و رویدادها: اطلاعیه تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد جهت نمیمسال 4012

اطلاعیه تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد جهت نمیمسال 4012
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱- ۱۴:۰۵:۳۴

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

باطلاع میرساند مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی ارشد چهار نیمسال می باشد و چنانچه دانشجویان تا پایان نیمسال چهارم فارغ التحصیل نگردند، باید نسبت به تمدید سنوات خود اقدام نمایند.

لذا دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 وارد نیمسال پنجم یا ششم خود میشوند ، فرم تمدید سنوات و دانشجویانی که وارد ترم هفتم به بعد می شوند فرم گزارش پیشرفت را پر و امضا نموده و پس از امضای استاد راهنما، نهایتا تا 10 دی ماه 1401 به آموزش دانشکده تحویل نمایند.

لازم به ذکر است نیمسال هایی که دانشجویان مرخصی بدون احتساب در سنوات گرفته اند در مجموع سنوات تحصیلی آنها محاسبه نخواهد شد.

همچنین در نظر داشته باشید دانشجویانی که وارد نیمسال ششم تحصیلی می شوند پس از تایید درخواست تمدید سنوات آنان در جلسه تحصیلات تکمیلی دانشکده می بایست نسبت به ثبت درخواست تمدید سنوات در پیشخوان خدمت سیستم گلستان نیز اقدام نمایند و دانشجویان نیمسال هفتم به بعد، باید پس از تایید درخواست تمدید سنوات آنان در جلسه تحصیلات تکمیلی دانشکده نسبت به ثبت درخواست خود در کمیسیون موارد خاص اقدام نمایند.