اخبار و رویدادها: پزوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شدند.

پزوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شدند.
سه شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱- ۱۲:۲۲:۳۸

پزوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شدند.

طی مراسمی از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود درمراسم روز دوشن28 آذرماه جاری درتالار اجتماعات دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه با حضور هیأت رئیسه دانشگاه از پژوهشگران برترتقدیر به عمل آمد.

دکتر حمید حسن پور؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صحبت های خود را در دو بخش عملکرد و برنامه آتی تقسیم کرد و دربخش عملکرد درطی سال پژوهش اخیر به ارائه گزارش کاملی از بروندادها و فعالیت های پژوهشی دانشگاه پرداخت و از منظر آماری به تعداد مقالات چاپ شده در نمایه های JCR، اسکوپوس، مقالات فارسی در مجلات داخلی وکنفرانس ها، تعداد قراردادهای پژوهشی و تفاهم نامه های همکاری، فعالیت های حوزه کارآفرینی و کاریابی فارغ التحصیلان، اقدامات مراکز رشد دانشگاه و شرکت های مستقر درآن،  چاپ کتب تالیفی و ترجمه، میزان درآمد آزمایشگاه های وابسته به آزمایشگاه های مرکزی اشاره کرد وبه ارتقاء زیر ساخت های اینترنتی و افزایش پهنای باند و استفاده بیشتر از وای فای، ایجاد فضای ابری و واحد علم سنجی دانشگاه در یک سال اخیر خبر داد.

photo_2022-12-19_10-34-29

دکتر حسن پور در ادامه با ییان اینکه پژوهش وتحقیقات زمینه ساز بهبود سطح زندگی جامعه است، ازآموزش وپژوهش  به عنوان دوبال که لازم و ملزوم هم هستند نام برد و افزود: پژوهش مبتنی برآموزش می تواند مساله محور و حل کننده مشکلات جامعه و صنعت باشد.ایشان درادامه یادآورشد که پژوهشی خوب و مهم است که معضلات جامعه را حل کندو درآمدزائی نماید و سبب ارتقاء سطح زندگی جامعه شود و همه از پژوهش منتفع شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در پایان صحبت های خود به برنامه آتی این حوزه اشاره کرد و افزود: حمایت از مأموریت های پژوهشی تقاضا محور و هدفمند، تقویت گرنت های پژوهشی، بهره مندی مناسب از اجرای دوره کارآموزی و کارورزی، اجرای دوره های فرصت مطالعاتی کوتاه مدت وبلند مدت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید، ارتباط وسیع تر وگسترده تر با صنایع مختلف، ارتباط موثر با فارغ التحصیلان دانشگاه برای بهره مندی مطلوب از توانمندی آنها درپیشبرد اهداف دانشگاه، برگزاری کنفرانس های علمی، افزایش فروش کتاب و  خدمات مرکز کامپیوتر، فعال سازی و اجرایی سازی تفاهم نامه های همکاری و عقد قراردادهای پژوهشی با ایجاد کارگروه های علمی و پژوهشی بین رشته ای سبب ارتقای جایگاه دانشگاه درکشور خواهد شد.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر دانشکده ها در طی سال پژوهش اخیر و نیز پژوهشگران برتردانشگاه در حوزه های ارتباط باصنعت، تاثیرگذاری درشاخص H دانشگاه، پژوهشگر برتر جوان و تولیدات علمی، سردبیری برتر مجلات و دانشمندان برتر جهان تقدیر شد.

Binder1_Page_51

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #مراسم تقدیر از پژوهشگر...2