اخبار و رویدادها: طی مراسمی از دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر شد.

طی مراسمی از دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر شد.
دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱- ۱۵:۱۵:۳۷

طی مراسمی از دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر شد.

مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشجویی با حضور هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم بزرگداشت هفته پژوهش دربخش دانشجویی، روز دوشنبه 21آذرماه جاری با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه درمحل تالار خوارزمی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه برگزار شد.

دکتر حمید حسن پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دراین خصوص با ذکر جایگاه و نقش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در فعالیت های تحقیقاتی و فناورانه، افزود: این مراسم با دوسخنرانی همراه بوده است و طی آن دانشگاه با نقش رباتها و جریان سازی درشبکه های اجتماعی و همچنین با منابع علمی الکترونیکی دانشگاه آشنا شدند.

گفتنی است دراین مراسم دکتر صمد امام قلی زاده درخصوص امکانات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و نحوه دستیابی به منابع علمی الکترونیکی سخنرانی کردند و دانشجو دکتری آقای محمد رضا حسن پورچرمچی پیرامون نقش و جایگاه رباتها درجریان سازی درشبکه های اجتماعی سخنرانی کردند.

درادامه این مراسم از پژوهشگران برتر دانشجویی با تقدیم لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.

پژوهشگران-برتر-دانشجویی-2پژوهشگران-برتر-دانشجویی-3

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #هفته پژوهش #تقدیر از دانشجویان برتر پژوهشی...2