اخبار و رویدادها: برگزاری دوره آموزشی «آشنایی با ناهنجاری های ساختار قامتی و عوامل بروز آن ها» دردانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱- ۱۰:۰۰:۵۴

دروره آموزشی «آشنایی با ناهنجاری های ساختار قامتی و عوامل بروز آن ها» ویژه کارکنان خانم دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دوره آموزشی «آشنایی با ناهنجاری های ساختار قامتی و عوامل بروز آن ها» به همت مشاورامور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه خانم دکتر مزینانی و با تدریس خانم دکتر حقیقی عضو هیأت علمی دانشکده تربیت بدنی ظهر روز سه شنبه 8 آذرماه  در محل تالار کوثر برگزار گردید.

دراین دوره که به با رویکرد آگاهی بخشی به بانوان شاغل جهت افزایش سطح دانش بانوان در زمینه مسائل ساختار قامتی و ناهنجاری های مرتبط برگزار شد نکاتی درمورد ساختار درست قامت و چگونگی ایجاد ناهنجاری های قامتی بیان شد.

لازم به ذکر است قرارشد این دوره آموزشی  به صورت مداوم هم تئوری و هم عملی دردانشگاه برگزار شود.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #دوره آموزشی بانوان....2