اخبار و رویدادها: قابل توجه دانشجويان شاهد و ايثارگر شركت كننده در اولين جشنواره قرآنی ، فرهنگی و هنری شهيد آوينی

شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱- ۰۹:۱۵:۵۱

جهت شركت دانشجویان شاهد و ایثارگر در  « اولین جشنواره قرآنی ، فرهنگی و هنری شهید آوینی »  با هدف ترویج آموزه های قرآنی ، دینی و متبلور نمودن توانمندی های هنری دانشجویان شاهد و ایثارگر در 3 بخش قرآنی ، معارفی ، هنری و فناوری در 20 رشته و در دو مرحله دانشگاهی و كشوری ( مطابق جدول زمان بندی آیین نامه جشنواره ) به شرح ذیل برگزار می گردد :

ـ بخش های قرآنی و معارفی وبژه دانشجویان شاهد و ایثارگر ( با هردرجه ایثارگری)

ـ بخش های هنری و فناوری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر با موضوعات آزاد.

ـ بخش های هنری و فناوری برای كلیه دانشجویان ( صرفاً در موضوعات مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت. )

دانشجویان شركت كننده حداكثر تا تاریخ 30/09/1401 ضمن هماهنگی با ستاد شاهد و ایثارگر در دانشگاه نسبت به ثبت نام و بارگذاری آثار خود برابر شیوه نامه اعلامی در تارنمای avini.saorg.ir ( سامانه جشنواره ) اقدام نمایند.

علاقمندان جهت كسب اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر واقع در ساختمان كتابخانه پردیس مركزی ـ طبقه دوم ـ روبروی سالن مطالعه خواهران مراجعه و یا با شماره تلفن : 32391454 ـ 023 تماس حاصل نمایند.

پوستر-مربوط-به-اولین-جشنواره-شهید-آوینی

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #اولین جشنوارهقرآی #فرهنگی وهنری....2