اخبار و رویدادها: مشارکت مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود بر برگزاری رویداد چالش فناوری

سه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱- ۱۰:۰۴:۳۱

مرکز نوآوری افق با هدف پاسخ به نیازهای فناورانه کشور در زمینه AD_HOC اقدام به برگزاری رویداد فناورانه و شناسایی جامعه متخصصین نموده است.

مرکز نوآوری افق به منظور انجام طراحی و شبیه سازی و پیاده سازی شبکه ادهاک با استفاده از استانداردهای موجود نیازمند همکاری با اساتید، شرکت های دانش بنیان و متخصصین در حوزه های مدنظر است. در این راستا مرکز رشد مشترک دانشگاه با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز نوآوری افق، اقدام به ارایه خدمات به فناوران متقاضی شرکت در رویداد فناورانه ادهاک خواهد نمود.

کلمات کلیدی: #مرکز رشد #دانشگاه صنعتی شاهرود #واحد فناور #دانش بنیان #تولید #استارتاپ #نوآوری #چالش فناوری