اخبار و رویدادها: اخذ گواهینامه صلاحیت ارائه خدمات در حوزه تخصصی توسط آزمايشگاه آنتن دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱- ۰۸:۰۹:۰۸

آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان تنها مرجع دارای صلاحیت ارائه خدمات حفاظت الکترومغناطیسی در استان سمنان گواهینامه صلاحیت دریافت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،آزمايشگاه آنتن دانشگاه صنعتي شاهرود به سرپرستي آقاي دكتر جواد قاليبافان (عضو هيات علمي و دانشيار گروه مخابرات دانشكده مهندسي برق) و همکاری آقای دکتر ولی الله مشایخی (عضو هيات علمي و استادیار گروه مخابرات دانشكده مهندسي برق) موفق به اخذ گواهینامه صلاحیت ارائه خدمات در حوزه تخصصی حفاظت الکترومغناطیس با کاربری خدمات مشاوره و ارزیابی از سازمان پدافند غیرعامل کشور شد.

پس از ارزیابی انجام شده توسط سازمان پدافند غیرعامل و با توجه به سوابق فعالیت ها و قراردادهای پژوهشی انجام شده، سوابق علمی اعضای آزمایشگاه، لیست تجهیزات موجود و خدمات آزمایشگاهی قابل ارائه و به استناد بند ب/5 ماده 10 اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور، مجوز صلاحیت ارائه خدمات تخصصی توسط آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه صنعتی شاهرود (به عنوان تنها مرجع دارای صلاحیت ارائه خدمات حفاظت الکترومغناطیسی در استان سمنان) صادر شد. در همین راستا امکان ارائه خدمات تخصصی به شرح زیر به کلیه شرکت های صنعتی و سازمان های دولتی/خصوصی در قالب عقد قراردادهای پژوهشی در کل کشور فراهم می باشد:

•       ارائه خدمات تخصصی در حوزه سازگاری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی (EMC/EMI)
  •       بررسي وضعيت فعلي شركت ها و سازمان ها از نظر سطح ايمني الكترومغناطيسي در برابر تداخلات الكترومغناطيسي و تهديدات موجود
  •       ارائه راه كار مناسب جهت مقاوم سازي الكترومغناطيسي مراكز داده، اتاق هاي سرور، اتاق كنترل و مانيتورينگ و ....
  •       طراحي، مشاوره، نظارت بر ساخت اتاق ايزوله الكترومغناطيسي جهت كاربردهاي مورد نظر
  •       تدوين الزامات، ملاحظات و دستورالعمل هاي پدافند غيرعامل مورد نياز شركت ها در حوزه امنيت و مقاوم سازي الكترومغناطيسي
  •       ارائه خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز در حوزه حفاظت الکترومغناطیسی در باندهاي فركانسي مختلف

سایت آزمایشگاه آنتن : https://shahroodantenna.ir/

photo_2022-11-15_10-59-05