به نام خدا
قابل توجه دانشجویان عزیز و همکاران گرامی
احتراماً به اطلاع می رساند سازمان پژوهش های علمی و صنعی ایران با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را با هدف ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی نوین و دانش بنیان در صنعت غذا در روزهای 12 و 13 اردیبهشت ماه 1402 برگزار می نماید.
امید است این کنگره با مشارکت حداکثری متخصصان و ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، زمینه تبادل نظر و آگاهی از جدیدترین یافته های علمی و پژوهشی در کشور و دنیا را فراهم نماید.
محمد فیروزمند
سرپرست حوزه معاونت سازمان و رئیس پژوهشگاه فناوری های نوین