اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید مقطع کارشناسی

چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱- ۰۹:۰۰:۳۳

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید مقطع کارشناسی

به نام خدا

جلسه معارفه دانشجویان جدید مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک در روز سه شنبه 17 آبان از ساعت 12:30 در کلاس 105 دانشکده مهندسی شیمی و مواد با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و طنین اندازشدن سرود مقدس جمهوری اسلامی آغاز شد.

در این جلسه که با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد، ریاست محترم دانشکده و مدیران محترم گروه ها به ایراد سخنرانی پرداخته و ساختار دانشکده و برخی موارد آموزشی را توضیح دادند.

در ادامه کارشناس محترم مرکز مشاوره، سرکار خانم عرب اسماعیلی به توضیح وظائف و عملکرد مرکز مشاوره پرداخته و دانشجویان را به همکاری و حضور در این مرکز در هنگام مواجه با مشکلات روحی و تحصیلی ترغیب نمودند.

در پایان نیز، یکی از دانشجویان موفق سال های اخیر دانشکده، آقای مهندس امیر مهدوی، به توضیح روند تحصیلی خود و ذکر برخی نکات مهم در دوران تحصیل پردختند. ایشان که مدیرعامل شرکت دانش بنیان سوبا می باشند درخصوص چگونگی تاسیس این شرکت و برخی از محصولات آن نیز نکاتی ارائه کردند.

در بین این سخنرانی ها نیز کلیپ هایی از معرفی دانشکده و دانشگاه برای دانشجویان پخش شد تا با فضای عمومی دانشگاه آشنایی بیشتری پیدا کنند.

در نهایت برنامه در ساعت 13:50 به پایان رسید.