اخبار و رویدادها: معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی در سال 1401

معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی در سال 1401
سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱- ۰۹:۵۲:۵۷

معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی در سال 1401

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی  ورودی 1401 دانشکده در تاریخ دوشنبه 16 آبان ماه در سالن اجتماعات دانشکده با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا  آقای دکتر الفی ریاست دانشکده با دانشجویان صبحت کرده و ورود به دانشگاه را به آنها تبریک گفتند. سپس آقای منصور فاتح مدیرگروه دانشکده با دانشجویان در ارتباط با چارت درسی ونحوه ارائه دروس صحبت نموند. آقای دکتر محسن رضوانی با دانشجویان در ارتباط با کار و صنعت و بازار کار رشته کامپیوتر با دانشجویان به گفتگو پرداختند. در ادامه آقای دکتر تجری مسئول انجمن علمی دانشکده با دانشجویان درباره برگزاری کلاس های مختلف توسط انجن دانشکده گفتگو کردند.

در انتها خانم مهندس قزوینی کارشناس آموزش کارشناسی دانشکده قوانین آموزشی را برای دانشجویان تشریح نمودند.