اخبار و رویدادها: انعقاد تفاهم نامه مشترک مابین دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه اندونزی

انعقاد تفاهم نامه مشترک مابین دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه اندونزی
شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱- ۰۹:۴۷:۴۱

انعقاد تفاهم نامه مشترک مابین دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه اندونزی

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی شاهرود از امضای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با دانشگاه UNIVERSITAS KOMPUTER INDONESIA به منظور ایجاد و گسترش همکاری های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، معاون پژوهش و فناوری دکتر حمید حسن پور با اعلام خبر انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه UNIKOMدر آبان ماه 1401 افزود: همكاری در زمینه تبادل دانشجو در مقطع تحصیلات تكمیلی، تبادل استاد، و ارائه دوره های آموزشی كوتاه مدت  از مهمترین اهداف این تفاهم نامه بوده است.

دکتر حسن پور تصریح کرد دانشگاه UNIKOM یكی از دانشگاه های خوب در كشور اندونزی است كه به صورت غیرانتفاعی اداره می شود و بیش از دوازده هزار دانشجو دارد. هدف دیگر این تفاهم نامه همكاری متقابل در انجام طرح های پژوهشی، برگزاری كنفرانس های مشترك و چاپ مقالات است. لازم به ذکر است  مدت تفاهم نامه  3 ساله می باشد.