اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه

برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱- ۱۵:۰۶:۱۱

برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته پدافند غیر عامل جلسه هم اندیشی درروز دوشنبه 9 آبان ماه جاری درمحل تالار کوثر برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بسیج اساتید این دانشگاه به مناسبت هفته پدافند غیر عامل و با توجه اغتشاشات اخیر و نظر ریاست جمهور مبنی بر ارائه راهکار برای رفع مشکل فعلی توسط دانشگاه ها، جلسه هم اندیشی با عنوان توسعه ایران پایدار و رهایی از اغتشاش، درروز دوشنبه 9 آبان ماه جاری درمحل تالار کوثر برگزار نمود.

درابتدای این مراسم که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و جمعی از اساتید برگزارشد دکتر نیکوفرد رئیس بسیج اساتید دانشگاه ،ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، برگزاری چنین جلساتی درجامعه دانشگاهی را ضروری دانست.

درادامه دکتر حمید حسن پور استاد هوش مصنوعی دانشگاه، و سخنران این جلسه ضمن بررسی و تحلیل موقعیت بین المللی ایران و تاثیر گذاری منطقه ای آن، عامل اصلی بروز اغتشاشات اخیر را دشمنی و فتنه خارجی به سرکردگی آمریکا، اسرائیل و مزدوران منطقه ای آنها برشمردند. ایشان راهکارهای بازدارنده چنین وقایعی را تقویت دین مداری درجامعه، تقویت همبستگی و وحدت، توجه به مسائل داخلی و رهنمودهای ولی فقیه زمان، ترویج فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر به عنوان وظیفه فردی و فراهم کردن فرصت نقد برای دیگران بیان نمودند.

سپس دکتر حسن پور اظهار داشتند كه دشمنان اين نظام اگرچه اغتشاش را وسيله اي براي ضربه زدن بر پيكر نظام جمهوري اسلامي قرار دادند اما هوشياري ملت ايران آن را به عمل حجامتي تبديل خواهد كرد كه با دفع پليدي باعث اقتدار بيش از پيش نظام جمهوري اسلامي ايران خواهد شد و همانگونه كه مقاومت و همياري امت اسلامي در  جنگ تحميلي  اين كشور را به يك قدرت نظامي قوي در منطقه و جهان تبديل كرده است، غلبه بر اين اغتشاش نيز باعث افزايش بصيرت و آگاهي مردم براي ورود به عصر حكومت جهاني حضرت وليعصر (عج) خواهد شد.

در پایان جلسه اعضای هیأت علمی نظرات خود را درقالب پرسش وپاسخ مطرح نمودند.