اخبار و رویدادها: تقدیر از دانشگاه به عنوان یكی ازدستگاههای برتر استان در جلسه روز آمار و برنامه ریزی

سه شنبه ۳ آبان ۱۴۰۱- ۱۳:۵۶:۱۶

تقدیر از دانشگاه  به عنوان یكی ازدستگاههای برتر استان در جلسه روز آمار و برنامه ریزی

در همایش گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه ریزی؛ از دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود همایش گرامیداشت روز «ملی آمار و برنامه ریزی»، مورخ 27 مهر ماه جاری با حضور اساتید و مدیران دستگاه های اجرایی استان

در سالن اجتماعات كتابخانه عمومی استان برگزار شد و از دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان دستگاه برتر در زمینه آمار و برنامه ریزی تقدیر به عمل آمد.

در این همایش، پروفسور حسین وظیفه دوست رئیس انجمن علمی بازاریابی ایران در زمینه «نقش و جایگاه آمار در برنامه ریزی کشور» سخنرانی کردند. در پایان مراسم ضمن قدردانی از پیشكسوتان این عرصه، فعالین و رابطین آماری دستگاه های اجرایی استان؛ دستگاه های برتر در زمینه آمار؛ برنامه ریزی و ارتقاء فرهنگ آماری استان معرفی و با اهداء لوح تقدیر و هدیه یابود تقدیر شدند. دانشگاه صنعتی شاهرود نیز به عنوان تنها مركز آموزش عالی استان و تنها موسسه خارج از مرکز استان مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است در این همایش مهندس سهراب میرزایی مدیر دفتر برنامه، بودجه و تحول اداری،  محمدعلی دوستی رئیس گروه آمار، تحول اداری و بهره وری و خانم فاطمه خطیبی کارشناس برنامه ریزی از دانشگاه صنعتی شرکت داشتند.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #همایش ملی آمار وبرنامه ریزی..2