اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء مرتبه علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱- ۰۹:۵۰:۳۱

ارتقاء مرتبه علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

شصت و نهمین و هفتادمین جلسه هيات مميزه دانشگاه در روزچهارشنبه 27 مهرماه جاری در تالار کوثر دانشگاه برگزار شدو با ارتقای رتبه علمی ،6 نفر از اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ شصت و نهمین  و هفتادمین جلسه هيات مميزه دانشگاه در صبح روز چهارشنبه مورخ 1401/07/27 با بررسي و تصويب احتساب سوابق دوران پيماني تعداد 14 عضو هيات علمي و بررسی پايه هاي دوران بورس 5 نفر از اعضاي هيات علمي و نيز بررسي مصوبات كميسيونهاي تخصصي هيات مميزه دانشگاه در خصوص درخواست ارتقاي مرتبه تعدادي از اعضای هيات علمی در تالار کوثر دانشگاه تشكيل گرديد كه طي آن 6نفر از اعضای هیات علمی به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا يافتند.

دكتر روزبه موذن زاده ، عضو هيات علمي دانشكده مهندسی کشاورزی به مرتبه دانشیاری

دكتر اسمعیل  محمودی عضو هيأت علمي مهندسی کشاورزی  به مرتبه دانشیاری

دكتر مریم  قرآنی عضو هيأت علمي دانشكده علوم ریاضی به مرتبه دانشیاری

دكتر بهناز بیگدلی عضو هيات علمي دانشكده مهندسی عمران به مرتبه دانشیاری

دكتر هدی مشایخی عضو هيات علمي دانشكده مهندسی کامپیوتر به مرتبه دانشیاری

دكتر مجتبی قطعی عضو هيات علمي دانشكده مهندسی شیمی و مواد به مرتبه دانشیاری

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به جامعه دانشگاهی و اعضای محترم هیات علمی که به مرتبه بالاتر ارتقاء یافته اند تبریک عرض می نماید و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان دارد.

photo_2022-10-22_11-32-53

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #ارتقاء مرتبه علمی...2