اخبار و رویدادها: حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی شانگهای2022

حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی موضوعی شانگهای2022
دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱- ۱۳:۳۲:۱۸

حضور دانشگاه صنعتی شاهرود  در رتبه بندی موضوعی شانگهای2022

دانشگاه صنعتي شاهرود در جديدترين رتبه‌بندي موضوعي شانگهاي 2022، در حوزه‌ مهندسي مكانيك رتبه 300-201 و در حوزه علوم و مهندسي انرژي رتبه 400-301 جهان را كسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد حسین احمدی  سرپرست گروه همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه با بیان اینکه نظام رتبه‌بندی شانگهای در کنار رتبه بندی کیواس  و تایمز، یکی از معتبرترین رتبه‌بندی‌های جهانی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ چین منتشرمی شود افزود: این رتبه‌بندی در قالب یک پروژه بزرگ در کشور چین برای اولین بار در ژوئن سال ۲۰۰۳ میلادی توسط دانشگاه شانگهای منتشرشد.

وی تصریح کرد: بر اساس رتبه‌بندي موضوعي شانگهاي 2022، دانشگاه‌ها در ۵۴ موضوع علمي متفاوت در قالب 5 حوزه اصلي شامل علوم طبيعي (۸ رشته)، مهندسي (۲۲ رشته)، علوم زيستي (۴ رشته)، علوم پزشكي (۶ رشته) و علوم اجتماعي (۱۴ رشته) و بر مبناي 5 شاخص:‌  تعداد مقالات منتشر شده در مجلات چارك نخست ، تاثير استنادي نرمال شده مقالات منتشر شده در مجلات چارك نخست ،نسبت مقالات بين‌المللي به كل مقالات 4، كيفيت پژوهش (تعداد مقالات برتر) و جوايز علمي بين‌المللي معتبر مورد ارزيابي قرار می گیرند.

دکتر احمدی با بیان اینکه  بر اساس رويكرد شانگهاي، دانشگاه‌هايي كه تعداد انتشارات آنها در هر حوزه علمي از حد معيني بيشتر باشد در ليست رتبه‌بندي موضوعي قرارداردند گفت: در رتبه‌بندي موضوعي 2022 شانگهای بيش از یک هزارو  800 دانشگاه از 96 كشور و منطقه در فهرست  قرار گرفتند.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #رتبه علمی #رتبه بندی شانگهای...2