اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم استقبال و معارفه دانشجويان جديد الورود تحصيلات تكميلی سال 1401

برگزاری مراسم استقبال و معارفه دانشجويان جديد الورود تحصيلات تكميلی سال 1401
چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۱- ۱۸:۴۸:۲۴

برگزاری مراسم استقبال و معارفه دانشجويان جديد الورود تحصيلات تكميلی سال 1401

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود تحصيلات تكميلی باحضور دانشجویان جدیدالورود ، رئیس دانشکده، مدیران گروه و کارشناسان آموزش و برخی از اساتید در 14 دانشکده دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود تحصیلات تکمیلی، روز دوشنبه 18مهرماه جاری ساعت 10 صبح در محل دانشکده های این دانشگاه با حضوررئیس دانشکده، مدیران گروه، برخی از اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزش برگزار گردید.

در ابتدا این آئین که با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با قوانین آموزشی، برگزار شد، ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود نکات مهمی در خصوص چگونگی ارائه خدمات آموزشی و توضیحات قوانین آموزشی به دانشجویان یادآوری گردید.

در این آئین که به همت مشاورین فرهنگی هر دانشکده صورت پذیرفت در خصوص ارتباط بیشتر با قسمت های مختلف دانشگاه (آموزشی، کتابخانه، امور دانشجویی و اینترنت و ... ) به دانشجویان راهنمایی های لازم داده شد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #مراسم معارفه #دانشجویان جدیدالورود #تحصیلات تکمیلی......2