اخبار و رویدادها: مراسم معارفه دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی

مراسم معارفه دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی
سه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱- ۱۳:۲۸:۳۷

مراسم معارفه دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی

مراسم معارفه دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی دانشکده در روز دوشنبه 18 مهر ماه برگزار شد.

اين مراسم با حضور دانشجويان ورودي جديد تحصيلات تكميلي و تعدادي از اساتيد دانشكده در روز دوشنبه 18 مهرماه در طيقه كلاس هاي دانشكده برگزار شد.

مراسم در دو قسمت مجزا تدارك ديده شد. در قسمت اول كه از ساعت 10 تا 11:45 به طول انجاميد همه دانشجويان گرايش هاي مختلف در يك مكان حضور يافتند و ضمن آغاز رسمي مراسم با تلاوت قرآن و سرود ملي، رياست محترم دانشكده به ايراد سخنراني و خوشامدگوئي پرداختند. در ادامه نيز برخي از قوانين آموزشي توضيح داده شد.

در قسمت دوم كه از ساعت 10:45 شروع شد، دانشجويان گرايش هاي مختلف در 3 كلاس مجزا تقسيم بندي شدند و با انجام بحث هاي تخصصي مرتبط با گرايش خود، با ساختار و دروس گرايش موردنظر آشنا شدند. همچنين هر يك از اساتيد نيز به معرفي خود و توضيح زمينه هاي پژوهشي شان پرداختند.