اخبار و رویدادها: دهمین نمایشگاه نوآوری و نفاوری ربع رشیدی

دهمین نمایشگاه نوآوری و نفاوری ربع رشیدی
شنبه ۲ مهر ۱۴۰۱- ۱۰:۰۵:۴۲

دهمین نمایشگاه نوآوری و نفاوری ربع رشیدی

زون نوآورزی و فناوری مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی، نمایشگاه بین المللی تبریز

قابل توجه دانشجویان عزیز و همکاران گرامی

احتراماً به اطلاع می رساند دهمین جشنواره و نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (RINOTEX 2022) با هدف ایجاد تعامل جهت توسعه و تجاری سازی فناری، جذب سرمایه گذار، آشنایی سازمان های متولی و حمایتگر از ایده های فناورانه و تولید محصولات دانش بنیان از تاریخ 2 الی 6 آبان ماه 1401 در محل نمایشگاه بین المللی تبریز به صورت حضوری برگزار خواهد شد. لذا بدینوسیله از اعضای هیات علمی، دانشجویان، شرکت ها و واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و علاقمندان جهت شرکت در نمایشگاه و جشنواره دعوت می شود تا از فرصت ایجاد شده جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان استفاده شایسته بعمل آید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.rinotex.ir مراجعه گردد. همچنین به پیوست پوستر مربوط به  زون نوآوری و فناوری های مواد پیشرفته و محصولات مبتی بر فناری های شیمیایی جهت اطلاع رسانی تقدیم حضور می گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت نام و حضور در نمایشگاه با جناب آقای دکتر رحیم محمدرضایی مدیر امور فناری دانشگاه به شماره مستقیم 04134327587 و شماره همراه 09143090894 تماس حاصل نمایید.