اخبار و رویدادها: رقابتهای انتخابی تیم ملی سه گانه دانشجویان با معرفی نفرات برتر برگزار شد

رقابتهای انتخابی تیم ملی سه گانه دانشجویان با معرفی نفرات برتر برگزار شد
دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱- ۱۲:۰۸:۰۶

رقابتهای انتخابی تیم ملی سه گانه دانشجویان با معرفی نفرات برتر برگزار شد

رقابتهای انتخابی تیم ملی سه گانه دانشجویان به میزبانی دانشگاه خوارزمی در حصارک کرج ۲ شهریور ۱۴۰۱ برگزارو نفرات برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، رقابتهای انتخابی تیم ملی سه گانه دانشجویان به میزبانی دانشگاه خوارزمی در حصارک کرج  ۲ شهریور ۱۴۰۱ برگزارشد.

در پایان این مسابقه علی رضوانی از دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان قهرمانی رسید، امین سقایی از دانشگاه پیام نور دوم شد و سید پارسا محجوب از دانشگاه شهید بهشتی در جایگاه سوم ایستاد و به اردوی تیم ملی دعوت شدند.
مراسم اختتامیه و توزیع مدالها با حضور دکتر گنج بخش معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی، دکتر گودرزی رئیس فدراسیون، دکتر هادی بشیرین و دکتر خواجوی دبیر فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی و دکتر جوکار رئیس هیات ورزشهای دانشگاهی استان البرز برگزار شد.

لازم به ذکر است مسابقات جهانی سه گانه دانشجویان ۱۸ و ۱۹ شهریور در کشور برزیل برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این مقام را به دانشجوی گرامی آقای علی رضوانی تبریک عرض می نماید.

ccef5de2-84ea-4cca-a5f4-804337c02057

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #کسب مقام اول #مسابقات تیم ملی سه گانه دانشجویی...2