اخبار و رویدادها: طرح حامیم با مشارکت دانشجویان استان سمنان از پنجم شهریور ماه به میزبانی دانشگاه سمنان آغاز شد.

دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱- ۰۸:۲۲:۴۶

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود ازآغاز به کار طرح حامیم با مشارکت 300 نفر از دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی سطح دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاه سمنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام فندرسکی از اغاز به کار طرح حامیم با شرکت دانشجویان دانشگاه های استان سمنان ازپنجم شهریور تا یازدهم این ماه به میزبانی دانشگاه سمنان خبر داد.

وی گفت: از تعداد 300 دانشجوی شرکت کننده  در طرح حامیم، 40 نفر را دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل می دهند که از این تعداد، 20 نفر  دانشجوی دختر و 20 نفر نیز پسر هستند.

حجت الاسلام فندرسکی  با تاکید بر نقش دانشجویان در تحولات اجتماعی و تمدن سازی نوین اسلامی،ارتقای سطح کیفی و  کمی فعالیت های دانشجویان در حوزه های سیاسی، اجتماعی  وفرهنگی را از اهداف مهم برگزاری این طرح برشمرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: این دوره به صورت متمرکز و شبانه روزی همراه با امکانات اقامتی، به مدت یک هفته در دانشگاه سمنان ادامه دارد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری #طرح حامیم...2