اخبار و رویدادها: کسب مقام سوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر

کسب مقام سوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر
یکشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۱- ۱۲:۲۳:۲۷

کسب مقام سوم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر

تیم فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در سومین المپیاد شاهد و ایثارگردانشجویان دختر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشورموفق به کسب مقام سوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سومین المپیاد شاهد و ایثارگردانشجویان دختر کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان با حضور۳۵ دانشگاه  از 29 مردادماه لغایت 2 شهریورماه برگزارگردید که تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه با ۸ بازیکن وسرپرست خانم فاطمه ناظمی و مربیگری خانم سپیده محبی توانستند به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یابند مقام اول دانشگاه شهید بهشتی و مقام دوم از آن دانشگاه اصفهان گردید.

بازیکنان تیم خانم ها:پریسا محمدی،مهدیه اسماعیل بیکی،عاطفه غلامی،فاطمه جعفری،نگار بهرامیان،فاطمه زهراحصاری،عطیه نظری و مریم سیفی

لازم به ذکر است سرپرست کل تیم اعزامی دانشجویان  دخترشاهد وایثارگر خانم فریبا ملکی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این مقام را به تیم، مربی، سرپرست و جامعه ی دانشگاهی تبریک عرض می نماید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #سومین المپیاد شاهد و ایثارگر #دانشجویان دختر #کسب مقام سوم...2