اخبار و رویدادها: کسب مقام اول دانشگاه صنعتی شاهروددرپنجمین المپیاد همگانی دانشجویان پسر دانشگاههای سراسرکشور

شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱- ۱۳:۴۶:۳۸

تیم دوچرخه سواری دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام اول در پنجمین المپیاد همگانی دانشجویان پسر دانشگاههای سراسرکشورشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسابقات همگانی دانشجویان پسر دانشگاههای سراسرکشوربه میزبانی دانشگاه شهرکرد با حضور 13دانشگاه و 39 شرکت کننده از 2 لغایت 6 شهریور ماه برگزار گردید که تیم دوچرخه سواری دانشگاه موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.

ورزشکاران
۱_آقای محمد جلال عزیزی
۲_آقای ابوالفضل امین الرعایایی
۳_ آقای محمد امین خراطها

مربی :آقای محمد رضا باطنی سرپرست کل : آقای جواد زحمتی
روابط عمومی دانشگاه کسب این مقام را به ورزشکاران، مربی، سرپرست و جامعه ی دانشگاهی تبریک عرض می نماید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهروئد #کسب مقام اولا #تیم دوچرخه سواری...2