اخبار و رویدادها: اطلاعیه آموزشی(172):ثبت نام و فرمهای موردنياز دانشجويان جديدالورود دكتری 1401

اطلاعیه آموزشی(172):ثبت نام و فرمهای موردنياز دانشجويان جديدالورود دكتری 1401
چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱- ۱۳:۴۲:۰۱

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سراسری سال تحصيلي  1402-1401 در اين دانشگاه و همچنین پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه ممتازین(بدون آزمون) که قبلا اسامی آنها از طریق دفتر استعدادهای درخشان اعلام شده، ابتدا باید جهت ثبت نام مشروط و اولیه از تاريخ 1401/06/03 لغايت 1401/06/07به سيستم آموزشی گلستان دانشگاه صنعتی شاهرود http:/golestan.shahroodut.ac.ir مراجعه کنند و با کلیک روی " ثبت نام الكترونيكی (غيرحضوری)" مراحل ثبت نام اولیه و مشروط ( اينترنتی) را مشاهده و طبق آن مراحل ثبت نام اولیه را تکمیل کرده و پس از اتمام ثبت نام، گواهی پذيرش الكترونيكی (گواهی ثبت نام مشروط و اولیه) را دریافت نمایند. لازم است این گواهی به همراه سایر مدارک  مندرج در این اطلاعیه جهت نهایی شدن ثبت نام به صورت حضوری  به آموزش دانشکده مربوطه تحویل گردد. ثبت نام مشروط و اولیه دانشجویان فقط بصورت غیر حضوری قابل انجام می باشد. (راهنمای ثبت نام اینترنتی در ذیل این اطلاعیه قراردارد)

اطلاعیه شماره 2 دکتری

فرمهای پیوست اطلاعیه شماره 2 دکتری