اخبار و رویدادها: کسب مقام اول دانشگاه صنعتی شاهروددرپنجمین المپیاد همگانی دانشجویان دختر دانشگاههای سراسرکشور

سه شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱- ۰۹:۴۰:۳۴

تیم دوچرخه سواری دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب مقام اول در پنجمین المپیاد همگانی دانشجویان دختر دانشگاههای سراسرکشورشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسابقات همگانی دانشجویان دختر دانشگاههای سراسرکشوربه میزبانی دانشگاه شهرکرد با حضور ۱۴دانشگاه و ۴۲ شرکت کننده از 28 لغایت 31 مرداد ماه برگزار گردید که تیم دوچرخه سواری دانشگاه موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.

ورزشکاران:

۱_سرکار خانم حدیثه عابدین زاده گتابی

۲_سرکار خانم طاهره کیقبادی

۳_ سرکار خانم کیمیا سادات تسلیمی

مربی و سرپرست کل : سرکار خانم ناظمی

روابط عمومی دانشگاه کسب این مقام را به ورزشکاران، مربی، سرپرست و جامعه ی دانشگاهی تبریک عرض می نماید.

1da3e98e-87be-45af-83ca-8b97fe0ef35e

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #المپیاد ورزشی #دانشجویان دختر #کسب مقام اول...2