اخبار و رویدادها: حضور مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی شاهرود در پنجمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات

یکشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۱- ۰۳:۲۸:۱۴

پنجمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات، با محوریت «امنيت، تاب آوری و پايداری» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پنجمین کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات، با محوریت «امنيت، تاب آوری و پايداری» ۵ لغایت ۶ مرداد ماه جاری در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات) برگزار شد.

در این کنفرانس، مرکز تخصصی آپای دانشگاه صنعتی شاهرود در کنار شرکت‌ها و فعالین صنعت افتا، به ارائه آخرین دستاوردهای خود در قالب محصولات و خدمات افتا پرداخت.

همچنین در این رخداد، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس مرکز ملی فضای مجازی به همراه برخی از مدیران ارشد اپراتورهای موبایل و صنعت افتا از غرفه مرکز تخصصی آپای دانشگاه صنعتی شاهرود بازدید نموده و با محصولات و خدمات این مرکز تخصصی آشنا شدند.

کلمات کلیدی: #کنفرانس #صنعت #نمایشگاه #مرکز_تخصصی #مرکز_تحقیقات