اخبار و رویدادها: افتخار آفرینی دو دانشجو دانشگاه در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

سه شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۱- ۱۱:۴۷:۵۵

مليكا محمدی و ياسمين شبيهی پور دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به مقام سوم دوبل بدمينتون پانزدهمين المپياد قهرمانی دانشجويان دختر دست يافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مليكا محمدي و ياسمين شبيهي پور دانشجویان این دانشگاه با مربيگري مریم رحيميان به مقام سوم دوبل بدمينتون پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر وپسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور دست يافتند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر وپسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور حدود ۵۰۰۰ شرکت کننده در دو بخش پسران و دختران به ميزباني دانشگاه تبريز از تاريخ ۱۸ لغايت ۲۲ تيرماه 1401 برگزار شد.

کلمات کلیدی: ##دانشگاه صنعتی شاهرود #المپیاد فرهنگی ورزشی #مقام آوری...2