اخبار و رویدادها: برگزیدگان مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز 1401-1400

برگزیدگان مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز 1401-1400
دوشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۱- ۱۰:۵۶:۱۳

برگزیدگان مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز 1401-1400

چهار نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، برگزیده مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز سال تحصیلی 1401-1400 شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، چهار نفر از دانشجویان این دانشگاه برگزیده مرحله نخست بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز سال تحصیلی 1401-1400 شدند.

زهرا رادمهر دانشجوی کارشناسی زمین شناسی، محمد رضا مبلغی دانشجوی کارشناسی زمین شناسی، حسین مظفری دانشجوی کارشناسی زمین شناسی و یلدا عاشوری دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد و متالوژنی دانشجویان پذیرفته شده دانشگاه صنعتی شاهرود در مرحله نخست المپیاد فوق بوده اند.

المپیاد های علمی دانشجویی هر ساله به منظور شناسایی دانشجویان با استعداد کشور برگزار شده تا متقاضیان دارای معدل بالا و ممتاز دانشگاه ها بتوانند از این طریق به دوره تحصیلات تکمیلی مقطع ارشد راه یافته و یا مدرک شرکت در المپیاد علمی را دریافت نمایند.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به دانشجویان برگزیده تبریک عرض می نماید.