اخبار و رویدادها: برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۱- ۱۲:۳۳:۰۸

برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید با هدف ارتقای سطح علمی و جایگاه اساتید، دانش‌ و بصیرت‌افزایی، ایجاد فضای علمی و گفت‌وگومحور در بین اساتید و بسترسازی برای شکوفاکردن استعدادهای موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه از روز سه شنبه 14 لغایت جمعه 17 تیر ماه جاری با توجه به جایگاه رفیع دانشگاهیان و نقش تربیتی اساتید در اداره دانشگاه و حضور بسیاری از آنها به عنوان مشاور و یا مدیر دستگاه در سطح دانشگاه و همچنین تاثیرگذاری و جریان سازی اساتید در جهت تقویت ظرفیت های علمی و تربیتی این قشر فرهیخته با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی مشاور و عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و همچنین اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حسینی وردنجانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین مسئول آموزش طرح  فوق، این نشست های معرفت افزایی در قالب سرفصل های مصوب اعم از معرفت شناسی اسلامی، تاریخ علم و تمدن اسلامی، اصول تعلیم و تربیت اندیشه سیاسی اسلام و اخلاق حرفه ای در فراز انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است.

ایشان همچنین افزود: این طرح به مدت 4 روز و 16 ساعت آموزشی با شرکت بالغ بر 50 نفر از اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از رشته های مختلف همراه بود.

در حاشیه این مراسم بازدید از خانواده های شهدا، جلسات مشاوره و کارگروه های اندیشه ورزی نیز برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ اساتید می توانند پس از اتمام طرح جهت دریافت گواهی این دوره به سامانه ضیافت اندیشه مراجعه نمایند.

a68580f8-c73e-454e-83b9-cb40afc4a53cebfe956a-bfc7-492e-9724-9dd091288ecd

97aa2080-a7a8-4a40-be80-f07089168d08c7ed999e-69f5-4e1a-83b2-9d6f908239be