اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم صفیه عرب دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود

به نام خدا

خانم صفیه عرب دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش فیزیولوژی گياهان زراعي، روز چهارشنبه مورخ 1401/04/08 در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي از رساله خويش با عنوان  "تأثیر فرسودگی بذر، محلول پاشی و پیش تیمار بذر با اسید الاژیک و عصاره جلبک دریایی Ascophyllum noducum بر صفات زراعی و فیزولوژیک سویا"  با درجه بسیار عالی دفاع نمود.

در این رساله به بررسی پیش تیمار بذور نرمال و فرسوده سویا با استفاده از اسید الاژیک و عصاره جلبک پرداخته شد. همچنین این دوماده به صورت محلول پاشی برگی در مرحله آغاز گلدهی مورد بررسی قرار گرفتند. این کار در دو بخش ازمایشگاه و مزرعه انجام شد. بخش ازمایشکاه یکبار و قبل از شروع کارهای مزرعه انجام شد. بخش مزرعه در طی دو سال زراعی ۹۸ و ۹۹ انجام شد.
در نهایت نتیجه این‌پژوهش این بود که کاربرد عصاره جلبک به صورت پیش تیمار در بذور نرمال و فرسوده سویا موجب افرایش درصد جوانه زنی می شود. و کاربرد این ماده به صورت محلول ماشی برگی جهت کاهش اثرات تنش قابل توصیه است.

استاد راهنما، دكتر مهدی برادران فیروزآبادی

اساتید مشاور، دكتر احمد غلامی، دکتر مصطفی حیدری

داوران داخلي، دکتر حمیدرضا اصغری و دكتر حسن مکاریان

داور مدعو از دانشگاه ساری، دكتر همت الله پیردشتی

نماينده تحصيلات تكميلي، دکتر بداقی

نتيجه اين رساله،  مقاله علمي پژوهشي 4 و  مقاله کنفرانسی 0، مقاله q2 یک عدد و دو عدد مقاله خارجی که در دست داوری است.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم..