اخبار و رویدادها:  هشتاد و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت حضوری برگزار شد.

هشتاد و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت حضوری برگزار شد.
چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱- ۱۰:۵۰:۰۷

هشتاد و چهارمین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود به صورت حضوری برگزار شد.

همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود در هشتاد و چهارمین اجرای خود، با موضوع "رژیم های غذایی، کاهش وزن؛ حقایق علمی، خرافات و توهمات" با سخنرانی دکتر عباس توکلیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود در هشتاد و چهارمین اجرای خود، با موضوع "رژیم های غذایی، کاهش وزن؛ حقایق علمی، خرافات و توهمات" در روز سه شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۱ میزبان دکتر عباس توکلیان فوق تخصص غدد و متابولیسم بود.

این همایش با حضور جمعیت کثیری از مخاطبان به صورت لایو از صفحه اینستاگرام سلامت و زندگی و همچنین حضوری در تالار شقایق‌های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

مشروح کامل سخنرانی دکتر توکلیان در پیج اینستاگرام همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود قرار داده شده است.

05e49fd6-82f2-43de-bc51-e0a307022bd11175f613bc-279e-4adc-9e27-c43452187769