اخبار و رویدادها: پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

چهارشنبه ۱ تیر ۱۴۰۱- ۰۸:۰۰:۰۴

پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

برگزاری پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در تبریز

پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در تبریز برگزار خواهد شد.

افتتاحیه این مسابقات در بخش دختران ۱۸ تیرماه امسال خواهد بود و زمان ورود تیم‌ها یک روز قبل از افتتاحیه است.

این مسابقات در رشته‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون و تیراندازی پیگیری خواهد شد.

این دوره از رقابت‌ها در هشت روز برگزار می‌شود.

رشته‌های تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون، تیراندازی دختران از ۱۸ تا ۲۰ تیر و رشته‌های شنا، کاراته و دوومیدانی ۲۳ و ۲۴ تیر ماه همچنین دیدار‌های رده بندی و فینال دختران ۲۴ تیر برگزار می‌شوند.

ورود تیم‌های پسران به دهکده مسابقات ۲۸ تیرماه بوده و افتتاحیه المپیاد ۲۹ تیر برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان همزمان در هفت رشته ورزشی مسابقات خود را آغاز خواهند کرد.

رشته‌های فوتسال، بسکتبال و والیبال در ۸ روز پیگیری و بازی‌های رده‌بندی و فینال در چهار مرداد برگزار خواهد شد.

مشعل المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور برای نخستین بار در سال ۱۳۷۲ در دانشگاه تهران شعله ور شد و در همان سال مقرر شد این مسابقات هر دو سال یکبار و به میزبانی یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور برگزار شود.