اخبار و رویدادها: اطلاعیه فرهنگی(13):فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجويان شاهد وايثارگر

اطلاعیه فرهنگی(13):فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجويان شاهد وايثارگر
شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱- ۰۹:۱۵:۵۵

فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجويان شاهد وايثارگر برای مقطع كارشناسی ورودی های سال 1400 و ماقبل

به اطلاع دانشجویان محترم شاهد وایثارگر می رساند : سامانه نقل وانتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز چهارشنبه مورخ 1401/03/18 لغایت 1401/04/20 جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع كارشناسی ورودی های سال 1400 و ماقبل فعال می باشد، لذا با توجه به اینكه امكان بررسی درخواست های خارج از سامانه وجود ندارد ، دانشجویان متقاضی می بایست موارد ذیل را رعایت نمایند :

1 ـ  دانشجویانی كه در سال گذشته حكم میهمانی و یا حكم مشروط داشته اند چنانچه شرط لازم را اخذ و حكم آنان به اتمام رسیده باشد لازم است در سامانه ثبت نام و حتماً شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.

2  ـ  دانشجویان دارای حكم میهمانی دائم در سنوات گذشته و دانشجویان دارای پذیرش با سوابق تحصیلی مجاز به ثبت درخواست در سامانه نمی باشند.

3 ـ  رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد. * فرزند اناث شهید.   * فرزند ذكور شهید.   * جانباز 50% و بالاتر و آزاده     *  همسر شهید.    *  جانباز 25% الی 49%    *  همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده

*  فرزند اناث جانباز 50% و بالاتر و آزاده   *  فرزند ذكور جانباز 50% و بالاتر و آزاده      *  همسر جانباز 25% الی 49%     *  فرزند اناث جانباز 25% الی 49%    *  فرزند ذكور جانباز 25% الی 49%

دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان ( portal.saorg.ir ) نسبت به ثبت درخواست و دریافت كدرهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر ازطریق همان سایت مشاهده نمایند.

اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر

دانشگاه صنعتی شاهرود