اخبار و رویدادها: کسب مدال نقره مسابقات جهانی جشنواره اختراعات و خلاقیت اروپا توسط دانشجوی دکتری این دانشگاه

سه شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱- ۱۱:۲۱:۲۶

درخشش دانشجوی دکتری ریاضی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات جهانی جشنواره اختراعات و خلاقیت اروپا در کشور رومانی.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی،  محبوبه زارعی دستیار مدیرعامل در حوزه جوانان جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی، دانشجوی دکتری ریاضی کاربردی تحت راهنمایی دکتر جعفر فتحعلی دانشیار دانشگاه صنعتی شاهرود و دبیر کانون هلال احمر این دانشگاه، با اختراع دستگاه شستشوی زخم در بخش تجهیزات پزشکی نشان نقره جهانی این جشنواره را کسب نمود.

لازم به ذکر است؛ این جشنواره با حضور ۸۰ کشور دنیا در کشور رومانی برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه، موفقیت ایشان در کسب مدال نقره مسابقات جهانی را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزون برای ایشان خواستار است.

bd139849-adbf-45a3-9845-1d1bb4f4dd46

کلمات کلیدی: #مدال #پژوهش #هلال احمر #مسابقه #مقام دوم #دانشجو #دکتری #3