اخبار و رویدادها: اطلاعیه برگزاری امتحانات حضوری پایان نیمسال دوره های کارشناسی، ارشد و دکتری دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱- ۱۰:۵۳:۵۴

قابل توجه دانشجویان مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری

1. امتحانات مطابق با برنامه و زمان بندی ثبت شده در سامانه گلستان برگزار مي شود.
  2. ورود دانشجو با تأخير به جلسه امتحان حداكثر 15 دقيقه پس از شروع امتحان به شرط آنكه هيچيك از دانشجويان خارج نشده باشند، بلامانع و خروج دانشجو در ده دقيقه پايان وقت امتحان ممنوع است.
  3. دانشجويان در صورت اعتراض به نمره مي توانند درخواست تجديد نظر را حداكثر تا 48 ساعت پس از اعلام نمرات در سيستم گلستان ثبت نمايند.
  4. غيبت در جلسه امتحان در صورتي مورد بررسي قرار مي گيرد كه دانشجو در روز امتحان در يکي از بیمارستانهای دولتی شاهرود به غير از بخش اورژانس بستری شده باشد. با توجه به اينکه كميته منتخب شورای آموزشي (كميته غيبت) در پايان هر نيمسال يكبار تشکيل جلسه مي دهد، لازم است دانشجويان متقاضي در موعد مقرر درخواست خود را به همراه كليه مدارک مربوطه درسامانه گلستان ثبت نمايند.
  5. دانشجو در صورت داشتن غيبت كلاسي بيش از 3/16 از حضور در جلسه امتحان محروم مي باشد. لذا دانشجويان بايد قبل از شروع امتحانات نسبت به كنترل غيبت های كلاسي خود از طريق سامانه گلستان اقدام نمايند.
  6. به همراه داشتن تلفن همراه و هرگونه وسيله ارتباطي در جلسه امتحان ممنوع بوده و به منزله تخلف تلقي مي شود.
  7. رعايت كليه دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتي (استفاده از ماسك، فاصله، گذاری اجتماعي و ..) در زمان برگزاری امتحانات الزامی مي باشد.