اخبار و رویدادها: مصوبه جلسه 165 کمیسیون برنامه ریزی آموزش عالی

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

به نام خدا

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بر اساس مصوبه جلسه 165 تاریخ 1401/03/01 کمیسیون برنامه ریزی آموزش عالی، به اطلاع می رساند:

1. در وضعیتی که در برنامه درسی مصوب دوره کارشناسی ارشد، "پایان نامه" پیش بینی نشده یا گذراندن آن منوط به شرایطی شده باشد که ممکن است برخی دانشجویان از آن مستثنا باشند، نباید در دانشنامه، عبارت "آموزش محور" درج شود، در هر صورت ملاک عمل، برنامه درسی مصوب است. یادآوری می شود که بر اساس آیین نامه یکپارچه تحصیلی، اجرای شیوه "آموزش محور" دراجرای برنامه درسی کارشناسی ارشد که در آن "پایان نامه" پیش بینی شده است، برای دانشجویان ورودی سال 98-1397 به این سو، در همه زیرنظام های آموزش عالی، ممنوع است.
  2. عبارت "صرفاٌ بر ساس سوابق تحصیلی" نباید در دانشنامه درج شود. این عبارت با شیوه سنجش و پذیرش و نحوه ورود دانشجو به نظام آموزش عالی و نه شیوه تحصیل او مرتبط است.