اخبار و رویدادها: مصوبات جلسه 202 شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱- ۱۰:۱۶:۴۱

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

با سلام

احتراماً، مصوبات جلسه 202 شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 1401/02/31 جهت استحضار و اقدام لازم و اطلاع رساني به اساتيد و دانشجويان به شرح ذيل ارسال مي گردد.

1-موضوع معادل سازي دروس گذرانده شده در دوره هاي آموزش مجازي (الكترونيكي) براي دانشجويان كارشناسي ارشد مطرح گرديد و مقرر شد فقط يك درس از دروس گذرانده شده در دوره هاي آموزش مجازي در صورت تاييد دانشكده و رعايت ساير شرايط شيوه نامه مربوطه، معادل سازي گردد.

2- موضوع نحوه قرار گيري اسامي و آدرس افراد دخيل در مقالات مستخرج از پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويان تحصيلات تكميلي كه حائز نمره در جلسه دفاع هستند مطرح گرديد و جهت ايجاد يك رويه يكسان در دانشگاه مقرر شد:

الف) ترتيب اسامي افراد مطابق با آيين نامه تخلفات پژوهشي و به ترتيب دانشجو، استاد راهنماي اول، استاد راهنماي دوم و مشاور (مشاورين) در مقاله درج گردد. در صورتي كه ساير افراد غير از اعضاء تيم پروپوزال در نگارش نقش داشته باشند، اسامي آنها با نظر استاد راهنماي اول در انتهاي اسامي آورده شود.

ب) نويسنده مسئول مقالات بايد دانشجو يا استاد (اساتيد) راهنما باشند. درصورتي كه استاد راهنماي دوم خارج از دانشگاه باشد فقط در يك مقاله مي تواند نقش نويسنده مسئول مقاله را داشته باشد.

ج) آدرس محل كار تمامي نويسندگان بايد دانشگاه صنعتي شاهرود درج گردد. در خصوص اساتيد راهنماي دوم  و مشاور(مشاورين) كه خارج از دانشگاه مي باشند، الزامي به رعايت درج نام دانشگاه صنعتي شاهرود در محل آدرس نويسندگان وجود ندارد.