اخبار و رویدادها: تولید شماره دوم از مجموعه صوتی “رادیو دانشجو “دانشگاه

تولید شماره دوم از مجموعه صوتی “رادیو دانشجو “دانشگاه
شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱- ۱۴:۱۶:۰۱

تولید شماره دوم از مجموعه صوتی “رادیو دانشجو “دانشگاه

با حمایت مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود پروژه “رادیو دانشجو” در واحد رسانه کانون های فرهنگی و هنری به ثمر نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با حمایت مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پروژه “رادیو دانشجو” پس از تلاش چندین ماهه، در روزهای نخست حضور دانشجویان با تلاش دانشجویان تلاشگر در واحد رسانه کانون های فرهنگی و هنری به ثمر نشست.

این پروژه کار خود را با تولید و ضبط دو پادکست “خیرمقدم” و “انتخابات کانون های فرهنگی و هنری” آغاز نمود و در حال حاضر با فعالیت حدود بیست نفر تولید و ضبط پادکست های متنوعی شامل پادکست های مناسبتی، نمایشنامه خوانی رادیویی، کتاب های صوتی و… را در دستور کار خود قرار داده است.

گفتنی است رادیو دانشجو به صورت آفلاین از طریق صفحات مجازی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود، صفحه رسمی اطلاع رسانی این دانشگاه و… در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

cc819a0f-9225-4118-9ad3-6ddc000e73b1