اخبار و رویدادها: برگزاری نشست هماهنگي برنامه هاي فرهنگي همزمان با حضور دانشجویان در دانشگاه

برگزاری نشست هماهنگي برنامه هاي فرهنگي همزمان با حضور دانشجویان در دانشگاه
سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱- ۰۸:۴۲:۰۰

برگزاری نشست هماهنگي برنامه هاي فرهنگي همزمان با حضور دانشجویان در دانشگاه

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتی شاهرود در راستاي توسعه و انسجام فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي، جلسه ای با عنوان هماهنگي برنامه هاي فرهنگي برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، معاونت فرهنگي و اجتماعي این دانشگاه در راستاي توسعه و انسجام فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي، جلسه هماهنگي برنامه هاي فرهنگي را با حضور اعضاي شوراي تخصصي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، روسا و مشاورين فرهنگي، مشاورين انجمن علمي دانشجويي، مشاورين دانشجويان ستاد شاهد و ايثارگر، دبيران هم انديشي اساتيد و نمايندگان بسيج اساتيد دانشكده ها، در روز دوشنبه 2 خرداد ماه جاری در محل تالار كوثر برگزار نمود.

دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه در این نشست، ورود چهار دوره دانشجوی جدید در دانشگاه را پس از طی کردن بحران کرونا، حائز اهمیت عنوان نمود و بر اساس نقشه فرهنگی کشور و سند اسلامی شدن دانشگاه ها، بر تدوین نقشه مهندسی دانشگاه قبل از بروز مشکل تاکید نمود و گفت: اصلاح امور فرهنگی در دانشگاه با کمک و همراهی یکایک افراد محقق خواهد شد به ویژه فعالیتی که توسط اساتید در دانشکده ها انجام می شود، چراکه اساتید ارتباط تنگاتنگی با دانشجویان دارند.

دکتر ایزدی فرد بر وظیفه همگانی افراد در خصوص فرهنگ اجتماعی و سالم سازی محیط محیط زندگی تاکید داشت و افزود: باید با بهره مندی خردجمعی نسبت به موضوع برنامه ریزی همفکری لازم صورت پذیرد و با شناخت کافی معضلات موجود، نسبت به حل آسیب ها راه حل موثر ارائه شود و همچنین باید برنامه های متنوعی در فضاهای دانشجویی جهت پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد فضای مناسب فرهنگی سرلوحه امور قرار گیرد.

کار فرهنگی تخصصی است و نیازمند افراد متخصص می باشد.

در این نشست حاضرین با توجه به اهمیت چگونگی استقبال از دانشجویان در مهر و شهریور ماه 1401 به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و ابراز داشتند که ورود چهار دوره دانشجو فرصت طلایی محسوب می شود و باید ذائقه دانشجویان به درستی شناخته شود و در کلیه حیطه ها به فراخور اقدامات متعددی صورت پذیرد و باید دقت داشت که کار فرهنگی هم به صورت بلند مدت و هم تدریجی با برنامه ریزی تاثیرگزار خواهد بود.

در این جلسه به ایجاد اتاق فکر فرهنگی و فکر پروری، تهیه تقویم فرهنگی دانشکده ها، خوابگاه ها و دانشگاه، فعال شدن انجمن های فرهنگی در دانشکده ها، تقویت سیاستگذاری فرهنگی، جدیت در برگزاری جلسات پیگیری امور فرهنگی، بهره مندی از ظرفیت فضای مجازی، کانون های دانشجویی و جلسات کرسی های آزاد اندیشی و تریبون آزاد، بهره مندی از ظرفیت اساتید راهنمای آموزشی دانشجویی و تقویت فوق برنامه های ورزشی، کارگاه های مهارتی و... بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

d6569bb6-dfcf-4d58-9031-55e4717909e1a6bf0550-7ade-43e5-989c-41cf1551ed5f

4ba7c616-2c74-4403-9074-4f3027bc28ac6732f94f-2ed7-4ba6-9823-a0766cae6dac