اخبار و رویدادها: طرح های کسر خدمت سربازی ویژه داشنجویان کارشناسی ارشد و دکتری

یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱- ۱۱:۳۴:۰۴

طرح های کسر خدمت سربازی ویژه داشنجویان کارشناسی ارشد و دکتری

قابل توجه دانشجویان ارشد و دکتری

احتراما پیرو حلسه کارگروه جامعه دانشگاهیان استان سمنان مورخ 1401/02/20 شرایط انجام طرح های کسر خدمت سربازی ویژه داشنجویان کارشناسی ارشد و دکتری با محوریت دفاع مقدس (پوستر پیوستی) منطبق با اولویت های پژوهشی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان در کلیه رشته های تحصیلی اعلام می گردد.

شرایط لازم:

1.       این اداره فقط به دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری، طرح کسر خدمت سربازی واگذار می نماید.
  2.       جهت نظارت بر کار پژوهشی انتخاب یک استاد راهنما عضو هیئت علمی دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دو استاد راهنما در ممقطع دکتری از سوی دانشجو مورد تأیید می باشد.
  3.       دانشجویان فارغ التحصیل تا 8 ماه بعد از فراغت از تحصیل مجاز به گرفتن پروژه ی کسر خدمت می باشند.
  4.       انجام دو طرح پژوهشی موازی و همزمان  ممنوع می باشد.
  5.       عنوان موضوع پژوهش می بایست با رشته تحصیلی دانشجو مطابقت داشته باشد.
  6.       میزان کسری خدمت بر اساس کیفیت طرح و پس از اتمام طرح، در جلسه دفاع مشخص خواهد شد (حداکثر 9 ماه).
  7.       پژوهش های انجام شده بعد از دفاع و تأیید، به صورت کتاب با نام دانشجو و استاد راهنما چاپ و منتشر خواهد شد.
  8.       پس از جلسه دفاع و اتمام کار در مراسم رونمایی کتاب از استاد داهنماو دانشجو تقدیر خواهد شد.

دانشجویان متقاضی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد حفظ و آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به آدرس htt://bonyaddefa.ir و یا اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان (دفتر تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش های دفاع مقدس) مراجعه کنند.