اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 در دانشگاه

برگزاری آزمون ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 در دانشگاه
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۱۲:۴۶:۴۳

برگزاری آزمون ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 در دانشگاه

آزمون ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در 4 حوزه فرعی خواهران و برادران در حوزه اصلی این دانشگاه به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمون  ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1401 این دانشگاه همزمان با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در طی سه روز چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 28، 29 و 30 خرداد ماه جاری در 4 حوزه فرعی خواهران و برادران در حوزه اصلی این دانشگاه به ایستگاه پایانی رسید.

در این ماراتن علمی که به مدت سه روز برگزار شد، با همراهی 215 نفر نیرو در سطح دانشگاه، دو هزار و 426 نفر در 135 رشته امتحانی و 63 رشته شناور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

لازم به ذکر است؛ نتایج آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 بر اساس زمانبندی سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #آزمون #کارشناسی ارشد...3