اخبار و رویدادها: حضور معاون فرهنگی دانشگاه در نشست معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها

حضور معاون فرهنگی دانشگاه در نشست معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۱۲:۳۸:۵۰

حضور معاون فرهنگی دانشگاه در نشست معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها

دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود در نشست دو روزه معاونین فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در نشست دو روزه معاونین فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، که بیست و ششم و بیست و هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در سالن شهدای علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد، حضور یافت و روسای هر کمیسیون در حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم به بیان نکات کمیسیون‌های خود پرداختند.

به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، شرکت کنندگان در این نشست با تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و بیعت مجدد با رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای حفظه الله و تأکید بر پیگیری مجدانه برنامه های دولت مردمی و خدمتگزار در عرصه آموزش عالی کشور و ضمن استقبال از روند حضوری شدن دانشگاه ها و بازگشت شور و شعف بین دانشجویان، پس از بحث و بررسی در برنامه ها و کمیسیون های پیش بینی شده و استماع نقطه نظرات کارشناسی حاضران، در مورد فعالیت های فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها در دوران پسا کرونا، بر لزوم مواردی تأکید شد.

در پایان این مراسم حاضرین با گرامیداشت نام و یاد شهدای دانشگاهی، برای طلوع خورشید ولایت عظمی دعا کرده و به روح مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی درود فرستاده و سلامتی و توفیق روز افزون مقام معظم رهبری و دولت مردمی را خواستار شدند.

1652783138-imgl0599

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهذود #معاون فرهنگی...3