اخبار و رویدادها: سهولت در ایجاد اتصال به شبکه بی سیم دانشگاه(تغییر اتصال vpn به hotspot)

سهولت در ایجاد اتصال به شبکه بی سیم دانشگاه(تغییر اتصال vpn به hotspot)
دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۱۱:۰۲:۴۲

سهولت در ایجاد اتصال به شبکه بی سیم دانشگاه(تغییر اتصال vpn به hotspot)

با درایت و تلاش کارشناسان مجموعه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شاهرود، از این پس با راه اندازی سرور جدید و تنظیمات مربوطه، کاربران به راحت ترین حالت ممکن بدون استفاده و تنظیم نرم افزار دیگر می توانند از شبکه بی سیم استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به اینکه تاکنون اتصال به اینترنت از طریق شبکه بی سیم با استفاده از vpn میسر بوده و ایجاد و تنظیمات اتصال برای کاربران مشکلات عدیده ای را بوجود آورده بود، در حال حاضر با درایت و تلاش کارشناسان مجموعه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با راه اندازی سرور جدید و تنظیمات مربوطه، کاربران به راحت ترین حالت ممکن بدون استفاده و تنظیم نرم افزار دیگری می توانند از شبکه بی سیم استفاده کنند.

دکتر اسماعیل طهانیان مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات یارانه ای دانشگاه با اشاره به اقدام صورت گرفته در این مرکز به ایجاد رضایت کاربران پرداخت و گفت: تغییر اتصال vpn به hotspot در سطح کلیه فضاهای دانشگاه و خوابگاه های تحت پوشش انجام شده و بهبود افزایش پهنای باند در سطح کاربران را نیز فراهم آورده است.

لازم به ذکر است، این اقدام توسط مهندس خلیل کلایی دارابی و مهندس رضا رمضانیان کارشناسان مرکز کامپیوتر دانشگاه محقق شده و کارکنان و دانشجویان در صورت بروز هرگونه مشکل در بستر اینترنت می توانند به سامانه پاسخگویی مرکز به نشانی http://ccitticket.shahroodut.ac.ir/  مراجعه نمایند.

photo_2022-05-16_11-05-53photo_2022-05-16_11-05-32photo_2022-05-16_11-05-42photo_2022-05-16_11-06-11