اخبار و رویدادها: اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی رایحه رمضان ۱۰ ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی رایحه رمضان ۱۰ ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۱۳:۲۱:۳۱

اعلام نتایج مسابقه مطالعاتی رایحه رمضان ۱۰  ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل قول از مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی؛ مسابقه مطالعاتی "رایحه ی رمضان" برای دهمین سال متوالی، به همت مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، در دوبخش اساتید و کارکنان و همچنین دانشجویان برگزار شد.

در بخش اساتید و کارکنان افراد زیر به عنوان برگزیده مسابقه مطالعاتی "رایحه ی رمضان 10" معرفی شدند:

1- جناب آقای مهدی گلسرخی

2- سركارخانم نرجس سرایی

3- سركارخانم طیبه باقری

4- سركارخانم مریم رجبی

5- جناب آقای صدرالدین میرحسینی

6- سركار خانم سمانه عرب

7- سركار خانم نفیسه قزوینی

و افراد زیر به عنوان برگزیدگان بخش دانشجویی این مسابقات معرفی شدند:

1- مهدیس علائی زاده (شماره دانشجویی 40013130)

2- حسین رحمانی(شماره دانشجویی 9723873)

3- حسین ریاحی پور (شماره دانشجویی9935234)

این طرح که با استقبال چشمگیر دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود مواجه شده بود، شامل 4 دوره مسابقه به صورت هفتگی بوده و اوایل هر هفته در ماه مبارک رمضان، فایل های مربوط به مسابقه و در زمان آزمون، سوالات آن دوره از طریق اتوماسیون اداری و کانال های رسمی اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی، در دسترس دانشگاهیان قرار می گرفت.

شایان ذکر است از برگزیدگان نیز به نحو شایسته ای تقدیر گردید.

سامانه معاونت فرهنگی و اجتماعی:

کلمات کلیدی: #مدیریت برنامه ریزیفرهنگی واجتماعی #مسابقه #رایحه رمضان....2