اخبار و رویدادها: اطلاعیه دانشججویی(51):فراخوان تكميل تيم شنا، دو و ميدانی و كشتی آزاد و فرنگی دانشجويان پسر

یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱- ۰۹:۳۶:۳۳

فراخوان تكميل تيم شنا، دو و ميدانی و كشتی آزاد و فرنگی دانشجويان پسر جهت شركت در مسابقات منطقه 9

دانشجویان گرامی  با توجه به اعلام برگزاری 3 مسابقه در رشته های شنا، دووميدانی و كشتی آزاد و فرنگی دانشجويان پسر در سطح دانشگاه ها و موسسات اموزش عالی منطقه 9 ورزش كشور به ميزبانی دانشگاه فردوسی مشهد جهت كسب سهميه در پانزدهمين المپياد ورزشی دانشجويان كشور به استحضار می رساند :

مديريت تربيت بدنی دانشگاه از بين دانشجويان مقام آور ورزشكار در سه رشته ورزشی فوق جهت تكميل تيم دانشگاه دعوت به عمل می آورد .

شايان ذكر است مسابقات فوق در نيمه اول خرداد ماه سال جاری برگزار مي گردد و دانشجويان مستعد و علاقمند می بايست تا پايان هفته جاری  به صورت حضوری به مديريت تربيت بدنی مراجعه نمايند.

آن دسته از دانشجويان مستعد و مقام اور كه به جهت روند اموزش مجازی امكان حضور تا پايان هفته را ندارند خواهشمند است با تلفن های ذيل ارتباط برقرار نمايند.

شماره تماس مديريت تربيت بدنی : 32395520-023

شماره واتس آپ : 09197435374